Όλες οι πάνες Bambo Nature έχουν πλέον πιστοποίηση OEKO-TEX® Standard 100

Στη Bambo Nature, φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα μας να μην περιέχουν ουσίες ή χημικά που είναι επιβλαβή για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας ή το περιβάλλον. Τώρα σας ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια ότι όλες οι βρεφικές πάνες και βρακάκια Bambo Nature, καθώς και όλα τα βρακάκια νυκτός Bambo Dreamy, είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το OEKO-TEX® Standard 100!

diaper-bambo nature

Δεν είναι πάντα εύκολο για τους καταναλωτές να καταλάβουν εάν το προϊόν που έχουν στα χέρια τους έχει ελεγχθεί και είναι ασφαλές για χρήση από αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά με την πιστοποίηση OEKO-TEX – Standard 100, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί έναντι της κορυφαίας λίστας με τις ανεπιθύμητες χημικές ουσίες. Εφαρμόστηκε το ισχυρότερο όριο ασφαλείας, ελέγχοντας για επαφή με το δέρμα με ανθρώπους κάτω των 3 ετών, δηλαδή μωρά ή κατηγορία προϊόντων 1. Δεν βρέθηκε καμία τιμή που να είναι πολύ υψηλή!

Τι είναι το OEKO-TEX® Standard 100;

Η OEKO-TEX είναι μια ανεξάρτητη σήμανση που δοκιμάζει και ελέγχει επιβλαβείς ουσίες σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα. Η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι ένα δεδομένο προϊόν πληροί αυστηρές απαιτήσεις σχετικά με τα συστατικά, τις χημικές ουσίες διεργασίας, χρώματα, ίχνη και πρόσθετα. Το σύστημα επισήμανσης υπάρχει από το 1992.

Για ποιες τοξίνες λοιπόν εξετάζει το OEKO-TEX;

Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει περισσότερες από 300 ουσίες, χημικά κ.λπ., και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το OEKO -TEX Standard 100 εδώ . Αλλά μερικές από τις κοινές τοξίνες και χημικές ουσίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Φθαλικές ενώσεις
  • TBTs
  • Χρωστικές που ταξινομούνται ως καρκινογόνες και αλλεργιογόνες
  • Επιβραδυντικά φλόγας
  • Βαρέά μέταλλα
  • Πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH)
  • υπερ και πολυφθοριωμένες ενώσεις (PFOA)
  • Οργανικοί διαλύτες

Λοιπόν, τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς;

Είναι πραγματικά πολύ απλό – σημαίνει ότι μπορείτε να αισθάνεστε ακόμα καλύτερα και πιο ασφαλείς όταν βάζετε τις πάνες Bambo Nature στο μωρό σας, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.