Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη βουτιά!

Με τα νέα μας Bambo Nature Swim Pants είναι εύκολο να δημιουργήστε διασκεδαστικές αναμνήσεις και μεγάλα κύματα στην πισίνα ή στην παραλία.

Bambo Nature - Swim Pants - article

Συνεχίστε να κολυμπάτε – είναι καλό για το μωρό σας!

Στα περισσότερα μωρά και παιδιά αρέσει πολύ να πιτσιλίζουν και να παίζουν στο νερό. Άλλωστε περνούν τους πρώτους 9 μήνες της ζωής τους κολυμπώντας στο νερό! Και ως γονιός, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περάσετε λίγο διασκεδαστικό ποιοτικό χρόνο με το μωρό σας στο στοιχείο τους.

Εκτός από όλα τα διασκεδαστικά παιχνίδια και τα πιτσιλίσματα, η κολύμβηση έχει πολλά μεγάλα οφέλη για το σώμα του μωρού σας – δυναμώνει την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μύες του και δραστηριότητες όπως το κυνηγητό και το παιχνίδι με παιχνίδια στο νερό, βοηθούν στην ενίσχυση των λεπτών κινητικών του δεξιοτήτων! Και φυσικά, το να μπορούν να κολυμπούν και να κινούνται στο νερό είναι μια σημαντική δεξιότητα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε όλη τους τη ζωή.

Bambo-Nature_Swim-Pants-features_Landing-PageGR-1200x630

protect-pool-or-beach

Τέλεια για την πισίνα ή την παραλία

Οι πάνες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση στο νερό και δεν απορροφούν και διογκώνονται όπως οι κανονικές πάνες. Τα διπλά φράγματα διαρροής βοηθούν να συγκρατήσετε τα “ατυχήματα” μωρού σας, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την πισίνα ασφαλή και το μωρό σας χαρούμενο.

secure-flexible-fit

Ασφαλής, ελαστική εφαρμογή

Με την ελαστική μας ζώνη μέσης 360°, το μωρό σας θα έχει μια εξαιρετικά ασφαλή και άνετη εφαρμογή για παιχνίδι στο νερό! Τα Swim Pants μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να κινούνται και να ακολουθούν τις κινήσεις του μωρού σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την εφαρμογή.

Easy-tear-Sides

Πλαϊνά που σκίζονται εύκολα

Με τα πλαϊνά που σκίζονται εύκολα, η αλλαγή της πάνας είναι παιχνιδάκι! Δεν χρειάζεται να παλεύετε να τραβήξετε μια βαριά, βρεγμένη πάνα από ένα βρεγμένο και ασταμάτητο μωρό – απλώς σκίστε τα πλαϊνά της πάνας, τυλίξτε την και τελειώσατε!

TCF

Totally Chlorine Free Fluff (χνούδι)

Μερικές φορές, μας αρέσει επίσης να μιλάμε για όλα τα πράγματα που ΔΕΝ θα βρείτε στις πάνες μας: όπως parabens, άρωμα, συντηρητικά, λοσιόν και οποιαδήποτε χημική ουσία που μπορεί να είναι επιβλαβής για το μωρό σας ή το περιβάλλον. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τις πάνες κολύμβησης.