• Σχετικά με εμάς

Bambo Nature by Abena – γιατί νοιαζόμαστε

Η ιστορία μας

Για περισσότερα από 40 χρόνια τώρα, τα προϊόντα Bambo Nature έχουν αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από την ABENA, μια οικογενειακή επιχείρηση (τρίτης γενιάς την στιγμή που γράφουμε αυτό) με έδρα τη Δανία. Αναπτύσσουμε και παράγουμε φιλικές προς το δέρμα πάνες και παιδικά προϊόντα, για οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να βρείτε ίχνη της σκανδιναβικής μας κληρονομιάς σε κάθε προϊόν που δημιουργούμε – στα σχέδιά μας, καθώς και τα συστατικά και τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Η Bambo Nature ήταν η πρώτη παιδική πάνα στον κόσμο που κέρδισε την ευυπόληπτη πιστοποίηση Nordic Swan Ecolabel.

Σήμερα, η οικογένεια των προϊόντων βρεφικής φροντίδας περιλαμβάνει όχι μόνο πάνες μίας χρήσης, βρακάκια και μαντηλάκια, αλλά και μια σειρά προϊόντων  φροντίδας δέρματος, που είναι ασφαλής, τόσο για το μωρό σας όσο και για όλη την οικογένειά σας.

Η δέσμευσή μας

Κάθε προϊόν Bambo Nature έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας ποιοτικά συστατικά και υλικά. Το πιο σημαντικό, τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί τόσο ισχυρά και αποτελεσματικά, δεδομένου ότι είναι επίσης ασφαλή και βιώσιμα.

Τα προϊόντα μας φροντίδας μωρών Bambo Nature, έχουν κερδίσει το υψηλότερο επίπεδο διαπιστευτηρίων, βραβείων και οικολογικών ετικετών στον κόσμο. Πιστεύουμε ότι η επιλογή ασφαλών, απαλών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων για το μωρό σας δεν πρέπει να σημαίνει συμβιβαστική απόδοση. Συνεχίζουμε την έρευνα και την καινοτομία, ώστε να μπορούμε να ξεπεράσουμε τους στόχους μας, καθώς και τις προσδοκίες σας.

Η ευθύνη μας

Θέλουμε να αφήσουμε έναν υγιή πλανήτη γεμάτο φυσικούς πόρους για τα παιδιά μας και τις γενιές που θα ακολουθήσουν. Για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον, η ABENA, ο κατασκευαστής των προϊόντων Bambo Nature, υποβάλλεται εθελοντικά σε αυστηρούς περιβαλλοντικούς ελέγχους των προϊόντων, από τη συλλογή των πρώτων υλών έως την παραγωγή, την κατανάλωση και τα απόβλητα.

Το 86,4% των αποβλήτων από τις εγκαταστάσεις μας στην Δανία ανακυκλώθηκε το 2018. Τα απόβλητα αποτελούνται π.χ. από περιτυλίγματα πρώτων υλών και πλεόνασμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων που συλλέγονται και πωλούνται σε εταιρείες ανακύκλωσης, για επαναχρησιμοποίηση και μετατροπή σε νέα προϊόντα.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΙΒΩΤΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
-35%

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Αγόρασε

x 12 συσκ.

moromantila-199990031009moromantila-199990031009moromantila-199990031009moromantila-199990031009moromantila-199990031009moromantila-199990031009

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

x 12 συσκ.

Αγόρασε