Βραβεία & αναγώριση

Είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε προϊόντα φιλικά προς το δέρμα, τα οποία είναι από τα απαραίτητα για την φροντίδα του μωρού σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει πολλά για εμάς όταν μένετε και ευχαριστημένοι από αυτά. Με τα χρόνια, γονείς, οργανισμοί καταναλωτών και περιοδικά μοιράστηκαν μαζί μας την αναγνώρισή τους, τις προτάσεις και τα βραβεία τους. Δείτε τα πιο πρόσφατα παρακάτω.

Η Bambo Nature είναι περήφανη για το γεγονός ότι έχει κερδίσει το βραβείο “Gentle Parenting Award” για 3 συνεχόμενα έτη. Τα βραβεία φέρνουν κάτι νέο και φρέσκο στην βιομηχανία ανατροφής παιδιών – το βραβείο ακολουθεί κανόνες δεοντολογίας και όλοι οι νικητές βραβείων έχουν τα ίδια γνωρίσματα καθώς είναι φιλικοί και προς το παιδί αλλά και προς το περιβάλλον.

Οι πάνες Bambo Nature και τα μωρομάντηλα Baby Wipes ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά τα βραβεία, καθώς τα προϊόντα μας προωθούν μια οικολογική επιχειρησιακή πολιτική σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Είναι κατασκευασμένα από ήπια συστατικά τα οποία είναι φιλικά ακόμα και προς το δέρμα ενός νεογέννητου.

Τα βραβεία απονέμονται από τους ειδικούς της Gentle Parenting, σε συνδυασμό με μια επιτροπή αναθεώρησης γονέων και επίσης τους χιλιάδες γονείς που επισκέπτονται την ιστοσελίδα τους.

Μόλις ο έλεγχος των καταναλωτών και των ειδικών, καθώς και η διαδικτυακή ψηφοφορία ολοκληρώθηκαν, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό πληροφορηθήκαμε ότι οι πάνες Bambo Nature κέρδισαν το χρυσό βραβείο για την “Καλύτερη Πάνα μιας Χρήσης”, και στην συνέχεια τα μωρομάντηλα  κέρδισαν το ασημένιο βραβείο για τα “Καλύτερα Μωρομάντηλα”.

Βραβεία Loved By Parents 2014 και 2016

Τα μωρομάντηλα Bambo Nature κέρδισαν το χρυσό βραβείο για τα “Καλύτερα Βρεφικά Υγρομάντηλα χωρίς ‘Άρωμα”.

Το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά που οι πάνες Bambo Nature και τα μωρομάντηλα Baby Wipes εισήχθησαν στα διάσημα βραβεία Loved By Parents. Εκατοντάδες άλλες μάρκες από όλο τον κόσμο ήταν υποψήφιες επίσης, έτσι ενθουσιαστήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι τα μωρομάντηλα Bambo Nature κέρδισαν το ασημένιο βραβείο για τα καλύτερα οικολογικά μωρομάντηλα και το χρυσό για τα “Καλύτερα Βρεφικά Υγρομάντηλα χωρίς Άρωμα” το 2016.

Βραβεία Mumii 2014 και 2016

Τα μωρομάντηλα και τα βρακάκια εκμάθησης Bambo Nature εισήχθησαν στα βραβεία Best Baby and Toddler Gear 2014. Καθώς όλα μας τα προϊόντα προκρίθηκαν στα επικρατέστερα, μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό της ομάδας μας, κυρίως όταν είχαν να αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπορικά σήματα.

Μόλις ο έλεγχος των καταναλωτών ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας καταμετρήθηκαν, τα μωρομάντηλα και τα βρακάκια εκμάθησης Bambo Nature κέρδισαν τελικά τα χάλκινα βραβεία για τα “Καλύτερα Μωρομάντηλα” και τα “Καλύτερα Βρακάκια Εκμάθησης”. Το 2016 με χαρά λάβαμε το ασημένιο για τα μωρομάντηλα Bambo Nature.

ΕΠΙΣΗΣ….

Φέτος, η Bambo Nature έχει προκριθεί σε 2 κατηγορίες – για τα βρεφικά υγρομάντηλα μας και τις πάνες για νεογέννητα!

Η ψηφοφορία για το 2017 έχει ανοίξει και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ:

Baby Gear Lab – Βραβείο Αρχισυντακτών

Πιστεύουμε η απόδοση των πανών Bambo Nature είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό αποδείχτηκε όταν οι πάνες ελέγχθηκαν και αξιολογήθηκαν ανεξάρτητα από το Baby Gear Lab.

Παράθεση από τα πορίσματα της κριτικής του Baby Gear Lab:

“Η Bambo πλησιάζει τόσο πολύ σε μια υφασμάτινη πάνα όσο θα μπορούσε μια πάνα μιας χρήσης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται μοιάζουν πραγματικά με ύφασμα, το οποίο προσδίδει άψογη εφαρμογή και απαλό άγγιγμα.

H Bambo είναι επίσης πολύ φιλική προς το περιβάλλον, καθώς έχει λάβει την πολυπόθητη πιστοποίηση Nordic Swan Eco-Label. Οι πάνες Bambo καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι υπό αλλεργικές, χωρίς χλώριο, βαφές ή λάτεξ.

Η Bambo Nature χρησιμοποιεί  SAP*, αλλά χάρη στην ανθεκτική κατασκευή και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται, η πιθανότητα για το μωρό σας να έρθει σε επαφή με μικροκρυστάλλους μετά την ενούρηση είναι ελάχιστη σε σύγκριση με άλλες πάνες μιας χρήσης.”

*Το SAP (Super Absorbent Polymer) μετατρέπεται σε “μπαλάκια ζελέ” όταν αναμιχθεί με ούρα και σφραγίζει τα ούρα και τις οσμές μέσα στην πάνα κρατώντας τα μακρυά από το δέρμα του παιδιού.

Βραβείο Ethical Consumer Best Buy

Οι πάνες και τα βρακάκια εκμάθησης Bambo Nature έχουν λάβει το βραβείο Ethical Consumer Best Buy. Αυτό είναι ένα βασικό βραβείο για την Bambo Nature καθώς είναι η τελική επικύρωση δεοντολογικής σήμανσης και διευκολύνει την εύρεση προϊόντων και υπηρεσιών που αντικατοπρίζουν τις αρχές σας.

Ένας αυξανόμενος αριθμός “δεοντολογικών” προϊοντων και υπηρεσιών πλέον κατέχει σημάνσεις καταναλωτικών προϊόντων. Η σήμανση “Ethical Consumer Best Buy” βοηθάει τους καταναλωτές να διαλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες που είναι πραγματικά δεοντολογικά άμεμπτα.

Είναι μια μοναδική σήμανση που εξετάζει λεπτομερώς το δεοντολογικό ιστορικό της εταιρείας πίσω από το προϊόν και το περιβαλλοντικό και δεοντολογικό ιστορικό του ίδιου του προϊόντος.

Ο “Ethical Consumer” πιστεύει ότι αυτή η προσέγγιση βοηθάει τους καταναλωτές να αποφύγουν να πέσουν θύματα δεοντολογικών και περιβαλλοντικών ισχυρισμών που όπως αποδεικνύεται δεν είναι τίποτα παραπάνω από “οικολογική εξαπάτηση”.

Για παράδειγμα, ένα βάζο καφέ θα μπορούσε να έχει σήμανση ότι είναι βιολογικό, σήμανση Fairtrade ή και τις δύο αλλά να είναι κατασκευασμένο από μια αμφιλεγόμενη πολυεθνική εταιρεία και συνεπώς δεν θα λάμβανε ποτέ το σήμα Best Buy.