Προϊόντα φιλικά προς το δέρμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από τη μυρωδιά του απαλού βρεφικού δέρματος; Εμείς όχι. Γιατί λοιπόν να μην διατηρείτε το δέρμα του παιδιού σας υγιές και προστατευμένο δίνοντάς του ένα απαλό, ήπιο και φυσικό ξεκίνημα στη ζωή; Το άρωμα και άλλα μη ασφαλή συστατικά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα και δεν ανήκουν μέσα σε προϊόντα για παιδιά.

Στη Bambo Nature, νοιαζόμαστε πραγματικά για την υγεία και την ευημερία του παιδιού σας. Τα προϊόντα μας είναι απαλά, ήπια, ασφαλή και αποτελεσματικά. Έχουμε ελέγξει όλα τα πλαίσια σχετικά με την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε διασκεδαστικές και αξέχαστες στιγμές μαζί.

bambo-nature-kids-in-diapers-playing
bambo-nature-mother-and-father-kissing-child

Δείτε γιατί τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για το δέρμα και την υγεία του παιδιού σας  

1
Συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα

Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Χρησιμοποιούμε μόνο προσεκτικά επιλεγμένα και εγκεκριμένα συστατικά και υλικά, τα οποία είναι απαλά στο δέρμα, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ερεθισμού του δέρματος και να διατηρηθεί το δέρμα του παιδιού σας απαλό, στεγνό και υγιές.

2
Less is more

Λέμε όχι στο άρωμα και χρησιμοποιούμε μόνο τόσα συστατικά όσα χρειάζονται, για να κάνουν τα προϊόντα αυτό το για οποίο προορίζονται. Αξίζετε πλήρη διαφάνεια στα συστατικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα του παιδιού σας. Επομένως, ό, τι αφορά τη δημιουργία των προϊόντων Bambo Nature αποκαλύπτεται στη λίστα συστατικών μας.

4

Ελεγμένα διεξοδικά

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για την υγεία, το δέρμα του παιδιού σας και τη φύση. Οι πάνες, τα βρακάκια, τα προϊόντα περιποίησης δέρματος και τα μαντηλάκια μας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με διάφορους επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης, όπως επίσης συνίστανται από το Asthma Allergy Nordic. Δείτε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις μας.

3

Συνεχής βελτίωση

Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο, κάθε μέρα. Ως εκ τούτου, δοκιμάζουμε συνεχώς και καινοτομούμε στα προϊόντα και στις μεθόδους παραγωγής μας, για να βεβαιωθούμε ότι οι πάνες και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι από τα καλύτερα και ασφαλέστερα στην αγορά.

Γιατί να επιλέξετε προϊόντα φιλικά προς το δέρμα του παιδιού;

Γιατί όχι? Όταν πρόκειται για προϊόντα που προορίζονται για παιδιά, όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Το άρωμα όπως και άλλα περιττά πρόσθετα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα. Επιλέγοντας πιστοποιημένα προϊόντα φιλικά προς το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα και συνιστώνται από το Asthma Allergy Nordic, θα δώσετε στο δέρμα του παιδιού σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Σας υποσχόμαστε – το δέρμα του παιδιού σας θα σας ευγνωμονεί.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας; Δείτε τις παρακάτω πιο συχνές ερωτήσεις:

Πάνες και Βρακάκια

Οι βραβευμένες αναπνεόμενες πάνες και βρακάκια Bambo Nature έχουν απαλή και τέλεια εφαρμογή που θα κρατήσει το παιδί σας στεγνό και άνετο μέρα και νύχτα. Ο απορροφητικός πυρήνας περιέχει ένα στρώμα top-dry και μοναδικά κανάλια που απορροφούν τα ούρα πολύ γρήγορα. Αυτό διατηρεί το δέρμα του παιδιού σας στεγνό μεταξύ ουρήσεων και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εξανθήματος από την πάνα και ερεθισμούς του δέρματος.

Όλες οι πάνες και τα βρακάκια μας συνιστώνται από το Asthma Allergy Nordic. Αυτή είναι η εγγύησή σας ότι ενέχουν ελάχιστο κίνδυνο πρόκλησης αλλεργίας στο δέρμα.
Δερματολογικά ελεγμένα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ερεθισμών του δέρματος.
Δεν περιέχουν άρωμα, χλώριο ή parabens.
Πιστοποιημένα σύμφωνα με το οικολογικό σήμα Nordic Swan Ecolabel και το οικολογικό σήμα EU Ecolabel *.

Δείτε τις μαλακές και φιλικές προς το δέρμα πάνες και βρακάκια εδώ.

*Τα μεγέθη 5 + 6 φέρουν σήμανση CE και συνεπώς δεν είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το οικολογικό σήμα της ΕΕ EU Ecolabel . Δείτε περισσότερα εδώ.

Skin Care

Τα προϊόντα Bambo Nature Skin Care είναι μια φυσική και φιλική προς το δέρμα σειρά πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, τα οποία είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Κατασκευασμένα από φυτικά συστατικά, τα  προϊόντα skin care μας θα βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος του παιδιού σας και θα το αφήσουν μεταξένια απαλό και υγιές.

Συνιστάται από το Asthma Allergy Nordic. Αυτή είναι η εγγύησή σας ότι ενέχουν ελάχιστο κίνδυνο πρόκλησης αλλεργίας στο δέρμα.
Χωρίς άρωμα και χρώμα.
Δερματολογικά ελεγμένα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ερεθισμών του δέρματος.
Διαθέτουν τη σήμανση Nordic Swan Ecolabel και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το Ecocert COSMOS.

Δείτε τα απαλά προϊόντα περιποίησης δέρματος εδώ.

Υγρά μαντηλάκια

Τα υγρά μαντηλάκια Bambo Nature είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε αλλαξιέρα ή τσάντα καροτσιού. Τα μωρομάντηλα έχουν σχεδιαστεί με μια απαλή και φιλική προς το δέρμα σύνθεση, με pH ρυθμισμένο έτσι, ώστε να ταιριάζει με το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Τα μαντηλάκια δεν περιέχουν άρωμα και χρώμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ολόκληρο το σώμα.

Συνίστανται από το Asthma Allergy Nordic. Αυτή είναι η εγγύησή σας ότι ενέχουν ελάχιστο κίνδυνο πρόκλησης αλλεργίας στο δέρμα.
Δερματολογικά ελεγμένα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ερεθισμών του δέρματος.
Διαθέτουν τη σήμανση Nordic Swan Ecolabel.

Διατίθενται σε δύο εκδόσεις. Σε κλασικά υγρά μαντηλάκια και σε βιοδιασπώμενα.

Υποστρώματα αλλαγής πάνας

Τα υποστρώματα αλλαγής Bambo Nature είναι αναπνεόμενα, μιας χρήσης, με σφραγισμένες άκρες για γρήγορη απορρόφηση για να διατηρείται το δέρμα του παιδιού σας στεγνό. Για εύκολη και υγιεινή αλλαγή του παιδιού σας, ιδανικά για τη βόλτα, όταν είστε εκτός σπιτιού κλπ.

Εξαιρετικά απαλά και άνετα για το δέρμα του παιδιού σας.
Δερματολογικά ελεγμένα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ερεθισμών του δέρματος.
Διαθέτουν την οικοσήμανση Nordic Swan Ecolabel, που θέτει αυστηρές απαιτήσεις για το περιβάλλον και την υγεία.

Δείτε τα αναπνεόμενα υποστρώματα αλλαγής εδώ.

Οι πιστοποιήσεις μας

Συνεργαζόμαστε με τους αυστηρότερους οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο για να σας προσφέρουμε τα πιο φιλικά προς το δέρμα προϊόντα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα παιδιά και το δέρμα;

Δείτε τις αναρτήσεις του Blog  μας σχετικά με την περιποίηση του δέρματος και τα παιδιά