Βραβεία & Αναγνώριση

Είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε προϊόντα φιλικά προς το δέρμα, τα οποία είναι από τα απαραίτητα για την φροντίδα του μωρού σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει πολλά για εμάς όταν μένετε και ευχαριστημένοι από αυτά. Με τα χρόνια, γονείς, οργανισμοί καταναλωτών και περιοδικά μοιράστηκαν μαζί μας την αναγνώρισή τους, τις προτάσεις και τα βραβεία τους. Δείτε τα πιο πρόσφατα παρακάτω.

Mumii Awards (Best Baby and Toddler Gear)

  • Ασημένιο βραβείο και Επιλογή Καταναλωτών στην κατηγορία ” Η καλύτερη οικολογική πάνα μιας χρήσης για νεογέννητα”.
  • Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία ” Τα καλύτερα οικολογικά μωρομάντηλα”.
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ” Η καλύτερη πάνα μιας χρήσης”.
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ” Τα καλύτερα μωρομάντηλα”.

Mumii Awards (Best Baby and Toddler Gear)

  • Χρυσό βραβείο και Επιλογή Καταναλωτών στην κατηγορία ” Τα καλύτερα οικολογικά μωρομάντηλα”.
  • Χρυσό βραβείο και Επιλογή Καταναλωτών στην κατηγορία ” Η καλύτερη οικολογική πάνα”.

Loved By Parents

Τα ετήσια βραβεία Loved by parents διεξάγονται εδώ και 10 χρόνια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα βραβείων γονέων σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας διαδικασίας των βραβείων, κάθε προϊόν που υποβάλλεται δοκιμάζεται διεξοδικά και ψηφίζεται από πραγματικούς γονείς, γεγονός που οδηγεί σε μια πολυαναμενόμενη ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

The Project Baby Awards

Τα βραβεία Project Baby Awards διεξάγονται εδώ και 5 χρόνια και φιλοξενούνται κάθε χρόνο από ένα δημοφιλές περιοδικό με συμβουλές για γονείς. Κάθε καταχώριση προϊόντος δοκιμάζεται διεξοδικά από μια ομάδα έμπειρων κριτών, στη συνέχεια ψηφίζεται από πραγματικούς γονείς, και τέλος ακολουθεί η πουλαναμενόμενη μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στα βραβεία Project Baby, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το χάλκινο βραβείο. Του χρόνου στοχεύουμε στον χρυσό.

Mumii Awards (Best Baby and Toddler Gear)

Το Mumii ήταν ένα διαδικτυακό περιοδικό για γονείς για να ενημερώνονται για τις ειδήσεις, τις τάσεις, να συνομιλήσουν με άλλους ομοϊδεάτες γονείς, να συμμετάσχουν σε μεγάλους διαγωνισμούς και να ακολουθήσουν/να συνδεθούν με Brands. Από το 2015, τα προϊόντα της Bambo Nature έχουν μπει στην κατηγορία Best Baby and Toddler Gear και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες. Τα ετήσια βραβεία Mumii σταμάτησαν να διεξάγονται το 2018. 

Gentle Parenting Awards

Τα βραβεία Gentle Parenting επιβράβευαν την ηθικές αξίες αντί να εστίαζαν σε μεγάλα γνωστά Brands λιανικής. Οι κριτικές των βραβείων γινόταν από τους  ειδικούς του Gentle Parenting, την κριτική επιτροπή γονέων και τους χιλιάδες γονείς που επισκέπτονταν τον ιστότοπό τους. Το 2017, οι πάνες και τα μωρομάντηλα Bambo κέρδισαν τα βραβεία για τις φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές των προϊόντων μας σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Τα ετήσια βραβεία Gentle Parenting σταμάτησαν να τρέχουν το 2017.

The Mother and Baby Awards

Τα βραβεία Mother and Baby γιορτάζουν τα καλύτερα προϊόντα, καταστήματα και Brands. Η ετήσια τελετή βράβευσης διεξάγεται εδώ και 28 χρόνια και φιλοξενείται από το πιο αναγνωρισμένο βρεφικό περιοδικό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε ένας από τους νικητές της επιλεγμένης κατηγορίας καθορίζεται αποκλειστικά από δοκιμές καταναλωτών, χωρίς εξωτερικές επιρροές ή διαδικασία ψηφοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε προϊόν δοκιμάζεται πραγματικά και η απόδοσή του, και δοκιμάζεται δυναμικά από ένα πλήθος μαμάδων, των οποίων οι ετυμηγορίες βοηθούν να αποφασιστεί ποιος αξίζει να αποκτήσει τις πολυπόθητες χρυσές, ασημένιες και χάλκινες ροζέτες.