Καταρρίψτε όλα τα εμπόδια με τις βρεφικές μας πάνες βρακάκι

ΝΕΟ Καταπληκτικό τέντωμα και ελαστική εφαρμογή περιμετρικά

Η Bambo Nature παρουσιάζει: Οι πιο ελαστικές και μαλακές μας βρεφικές πάνες βρακάκι που κάναμε ποτέ! Όπως πάντα, σχεδιασμένες με γνώμονα την κορυφαία προστασία και την υψηλή άνεση.

bambo nature-nea-brakakia

Νιώστε ελεύθεροι να παίξετε και να εξερευνήσετε

Οι νέες μας πάνες βρακάκι έχουν αναπτυχθεί ειδικά για δραστήρια και ασταμάτητα μωρά και νήπια, που αρχίζουν να μπουσουλάνε, να περπατούν και να εξερευνούν τον κόσμο. Είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να υποστηρίζουν τα παιδιά στις καθημερινές τους περιπέτειες, ενοχλώντας τα όσο το δυνατόν λιγότερο.

Τα εκπληκτικά ελαστικά υλικά και το μαλακό-σαν μετάξι ύφασμα spunbond, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και χαρίζουν μια εξαιρετικά άνετη αίσθηση και καθώς και μια καλή εφαρμογή σε όλους τους μοναδικούς σωματότυπους.

Χωρίς πρόσθετες ανοησίες

Είναι βαθιά ριζωμένο στη φύση μας να είμαστε διαφανείς και ειλικρινείς. Όχι όταν πρόκειται μόνο για τα προϊόντα μας, αλλά και για τον τρόπο που επικοινωνούμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει προστεθεί καμία πρόσθετη ανοησία. Χωρίς τεχνητές εκπλήξεις.

Ευτυχώς, εδώ στη Bambo Nature δεν τα χρειαζόμαστε. Έχουμε ήδη περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να ευχηθούμε στις παγκοσμίου κλάσης βαθμολογίες μας, από γονείς σε όλο τον κόσμο.

Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό:

Τα μωρά θα πρέπει να μας αγαπούν επίσης. 

happy-child-icon-green

Εγκεκριμένες από Γονείς

Ξέρετε τι μας κάνει να χοροπηδάμε από χαρά; Οι λαμπερές μας κριτικές, από πραγματικούς γονείς από όλο τον κόσμο! Γιατί ξέρουμε τι σημαίνει αυτό: τα μωρά θα πρέπει να μας αγαπούν επίσης, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Διαβάστε τις κριτικές μας από πραγματικούς γονείς εδώ:  Γερμανία ,  Ηνωμένο Βασίλειο και  Ολλανδία .

potty-train

Βραβευμένα βρεφικά προϊόντα

Γνωρίζατε ότι πολλά από τα βραβεία μας ψηφίζονται και αποφασίζονται από πραγματικούς γονείς; Σωστά! Και αυτό μας κάνει πιο περήφανους, κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα νέο βραβείο. Διαβάστε περισσότερα για τα βραβεία μας και ποια προϊόντα έχουν τιμηθεί εδώ.

breathable

Συνεχής βελτίωση

Πάντα προσπαθούμε να για το καλύτερο. Επομένως, δοκιμάζουμε και καινοτομούμε συνεχώς τα προϊόντα και τις μεθόδους παραγωγής μας για να βεβαιωθούμε ότι οι πάνες και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι από τα καλύτερα και ασφαλέστερα στην αγορά.

check

Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Χρησιμοποιούμε μόνο προσεκτικά επιλεγμένα και εγκεκριμένα συστατικά και υλικά που είναι απαλά για το δέρμα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος και να διατηρήσουμε το δέρμα του παιδιού σας απαλό, στεγνό και υγιές.

Πιστοποιημένη προστασία

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αυστηρούς φορείς πιστοποίησης στον κόσμο για να σας προσφέρουμε εξαιρετική φροντίδα για εσάς και το παιδί σας. Οι βρεφικές πάνες μας είναι δερματολογικά ελεγμένες, φέρουν οικολογική σήμανση και διαθέτουν μερικές από τις πιο αξιόπιστες πιστοποιήσεις στον κόσμο.

Bambo-Nature-Lycra-pants-features-600

Premium Προστασία

Γονείς και μωρά αγαπούν τις πάνες Bambo Nature για περισσότερα από 40 χρόνια.

Ακριβώς όπως οι αγαπημένες μας βρεφικές πάνες, τα νέα μας βρακάκια περιέχουν 0% άρωμα, parabens, λοσιόν και συντηρητικά, ανταποκρινόμενοι στη δέσμευσή μας να είναι απόλυτα φιλικά προς το δέρμα, ενώ πάντα να προσφέρουν εξαιρετική προστασία. Φυσικά, για το μωρό σας.