Λεπτά, απαλά και ασφαλή βρακάκια νυκτός

Οι πάνες βρακάκι νύχτας Bambo Dreamy απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας μεταξύ 4-15 χρονών που δυσκολεύονται να μείνουν στεγνά κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου, και είναι απαλλαγμένες από άρωμα ή χρώμα. Ο διακριτικός, μαλακός και λεπτός σχεδιασμός τους, με έναν υπέρ-απορροφητικό πυρήνα συγκρατεί κάθε διαρροή και βοηθά το παιδί σας να αισθάνεται άνετο, γεμάτο αυτοπεποίθηση, να παραμένει στεγνό  και να κοιμάται καλά το βράδυ.

Τα περισσότερα παιδιά αντιμετωπίσουν μικρές αναποδιές και περιστασιακές νυχτερινές ενουρήσεις όταν σταματάνε να χρησιμοποιούν πάνες. Η έλλειψη ελέγχου της κύστης κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι σύνηθες και επηρεάζει παιδιά σε παγκόσμιο επίπεδο-δεν είστε μόνοι.

Υπομονή χρειάζεται, και πάντα σας προτείνουμε να ρωτάτε τον παιδίατρο ή τον γιατρό σας, εάν σας προβληματίζουν τα “ατυχήματα” του παιδιού σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

25% των παιδιών παγκοσμίως βρέχουν το κρεβάτι τους

Το παιδί σας αντιμετωπίζει ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας; Πάρτε μια ιδέα από τα καλύτερα tips και τις συμβουλές μας.

Bambo Dreamy

Πάνα-Βρακάκι-Νυκτός-Bambo-Dreamy,-Boys-15-35kg

Για αγόρια

Τα βρακάκια νύχτας Bambo Dreamy, είναι για αγόρια ηλικίας 4-15 χρονών (15-35kg).Διακριτικά, μαλακά, με λεπτό σχεδιασμό, εγγυημένα στεγανά και πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα.

Συσκευασία 60 τεμαχίων.

38,71€

Πάνα-Βρακάκι-Νυκτός-Bambo-Dreamy,-Boys-35-50kg

Για αγόρια

Τα βρακάκια νύχτας Bambo Dreamy, είναι για αγόρια ηλικίας 4-15 χρονών (35-50kg). Διακριτικά, μαλακά, με λεπτό σχεδιασμό, εγγυημένα στεγανά και πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα.

Συσκευασία 60 τεμαχίων.

41,70€

Πάνα-Βρακάκι-Νυκτός-Bambo-Dreamy,-Girls-15-35kg

Για κορίτσια

Τα βρακάκια νύχτας Bambo Dreamy, είναι για κορίτσια ηλικίας 4-15 χρονών (15-35kg). Διακριτικά, μαλακά, με λεπτό σχεδιασμό, εγγυημένα στεγανά και πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα.

Συσκευασία 60 τεμαχίων.

38,71€

Bambo Dreamy Πάνα Βρακάκι Νυκτός, Girls 35-50kg

Για κορίτσια

Τα βρακάκια νύχτας Bambo Dreamy, είναι για κορίτσια ηλικίας 4-15 χρονών (35-50kg). Διακριτικά, μαλακά, με λεπτό σχεδιασμό, εγγυημένα στεγανά και πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα.

Συσκευασία 60 τεμαχίων.

41,70€