Παρουσίαση στο Blog mama365

μαμα365-2019
advertorial

Οι σημερινοί γονείς θέλουν πάντα να βρίσκουν το καλύτερο δυνατόν προϊόν για το παιδί τους. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουν για πάνες οι οποίες να είναι απαλές στο δέρμα του παιδιού, όπως και στην υγεία του παρέχοντας του τέλεια εφαρμογή και άνεση με ελευθερία κινήσεων.

Επιπλέον ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στους σημερινούς καταναλωτές – γονείς αποκτά ο αντίκτυπος που έχουν τα προϊόντα στο περιβάλλον για αυτόν τον λόγο επιλέγουν προϊόντα που όχι μόνο φροντίζουν το παιδί τους, αλλά βοηθούν και στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Η Bambo Nature αποτελεί τη νέα γενιά οικολογικής πάνας που είναι φιλική προς το περιβάλλον και πιστοποιημένης ασφάλειας καθώς κατασκευάζεται σε εγκαταστάσεις παραγωγής όπου το 95% των αποβλήτων παραγωγής ανακυκλώνεται. Επιπλέον, οι πάνες Bambo Nature διαθέτουν όλες τις σημάνσεις Nordic Eco-label, FSC, και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Διατίθενται σε 6 μεγέθη, τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, από την γέννηση, την ηλικία της εκμάθησης τουαλέτας, έως την ηλικία που δεν χρειάζεται πλέον πάνα.

Η σειρά Bambo Nature είναι η νέα γενιά οικολογικών παιδικών πανών και διατίθεται με εξαιρετικά χαρακτηριστικά!

Διαβάστε Περισσότερα στο mama 365