Πρώτα η φύση

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Bambo Nature έχει δεσμευτεί να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας μωρών και παιδιών, ενώ ταυτόχρονα αφήνει μια καθαρότερη Γη για τις μελλοντικές γενιές. Για εμάς, η βιωσιμότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από το πώς χρησιμοποιούμε τους φυσικούς πόρους. Πρόκειται για το πώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο να ζήσουν ευτυχισμένες, υγιείς και βιώσιμες ζωές.

Η σκέψη και η συμπεριφορά με βιώσιμο τρόπο είναι και ήταν πάντα μέρος του DNA της εταιρείας μας. Η διατήρηση του περιβάλλοντος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και έχουμε αναλάβει την ευθύνη να σας παρέχουμε βιώσιμα και ασφαλή προϊόντα φροντίδας μωρών και παιδιών υψηλής ποιότητας.

Οι πάνες μας κατασκευάζονται στον τόπο παραγωγής μας στη Δανία, με μηχανήματα βελτιστοποιημένης ενέργειας που εξασφαλίζουν ελάχιστη συνολική κατανάλωση ενέργειας. Είναι στην φιλοσοφία μας ότι κάθε προϊόν Bambo Nature που κατασκευάζουμε πρέπει να ικανοποιεί μια ανάγκη με τον απλούστερο δυνατό τρόπο με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και να παράγεται μέσω ασφαλών και ενεργειακά αποδοτικών διαδικασιών παραγωγής. Είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε, αλλά προσπαθούμε πάντα να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ως εκ τούτου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων μας και τον επαναπροσδιορισμό των υλικών όσο μπορούμε. Δείτε περισσότερα για το πώς παράγονται οι πάνες μας.

Τα υγιή μωρά είναι χαρούμενα μωρά

Η παροχή γνώσεων και διαφάνειας σχετικά με τον τρόπο παραγωγής και χρήσης των προϊόντων μας είναι σημαντικές πτυχές της καθημερινής μας εργασίας. Αξίζετε πλήρη διαφάνεια στα συστατικά που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα του μωρού σας. Εξαιτίας αυτού, όλα τα συστατικά που υπάρχουν στη δημιουργία προϊόντων Bambo Nature αποκαλύπτονται σε αυτήν τη λίστα συστατικών. Τα προϊόντα και οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι πιστοποιημένα με έναν μακρύ κατάλογο πιστοποιήσεων από επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης όπως: το Nordic Swan Ecolabel, το Asthma-Allergy Nordic, το FSC®  (Forest Stewardship Council), το Ecocert COSMOS καθώς και τον οργανισμό πιστοποίησης Dermatological Tested. Αυτές οι πιστοποιήσεις εγγυώνται την ασφάλεια, την ποιότητα και τη φιλικότητα των προϊόντων μας προς το περιβάλλον.

Επειδή όλοι νοιαζόμαστε

Ως κατασκευαστής παιδικών πανών έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι σε εσάς, το μωρό σας και τον πλανήτη που όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε. Ενώ κάνουμε ό,τι μπορούμε, θέλουμε επίσης να εμπνεύσουμε τις μελλοντικές γενιές να διατηρήσουν τον πλανήτη μας. Ας διδάξουμε στα παιδιά μας ότι η βιωσιμότητα δεν είναι ένας μεγάλος και απρόσιτος μελλοντικός στόχος. Εάν όλοι κάνουμε μερικές οικολογικές αλλαγές στις καθημερινές μας δραστηριότητες, θα είμαστε ήδη πολύ πιο κοντά στο να αφήσουμε έναν πιο πράσινο πλανήτη στα παιδιά και στα μελλοντικά εγγόνια μας.

1999909779199990977919999097771999909777

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;

Αντηλιακά Bambo Nature - Κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα

Αντηλιακά Bambo Nature - Κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα

ΑγόρασεΑγόρασεsunsun