Συχνές Ερωτήσεις

Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, όλοι θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι κάνουμε τις σωστές επιλογές. Λόγω αυτού, λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις από στοργικούς γονείς – και μοιραζόμαστε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις εδώ!


Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι τα προϊόντα Bambo Nature δεν θα ερεθίσουν το δέρμα του παιδιού μου;

Τα προϊόντα Bambo Nature είναι δερματολογικά ελεγμένα έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν προκαλούν ερεθισμό δέρματος ή αλλεργία. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα αυστηρά κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος για να του απονεμηθεί η διαπίστευση Nordic Swan Eco-Label συνεπάγεται ότι έχετε το καλύτερο δυνατό προϊόν για το δέρμα του παιδιού σας.

Το υψηλά αποδοτικό επίστρωμα top-dry είναι ακόμα ένα βασικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στα προϊόντα  Bambo Nature να διατηρούν το δέρμα του παιδιού σας σε εξαιρετική κατάσταση. Απορροφά γρήγορα την υγρασία, σφραγίζοντας την μέσα στο υπέρ απορροφητικό πυρήνα και αφήνοντας μια στεγνή επιφάνεια ενάντια στο δέρμα του παιδιού σας.


Υπάρχει διαφορά στα χαρακτηριστικά και τα οφέλη ανάμεσα στα προϊόντα Bambo Nature και τις άλλες μάρκες στην αγορά;

Όπως και σε κάποιες άλλες μάρκες στην αγορά, τα βασικά χαρακτηριστικά της Bambo Nature είναι: ελαστικά πλαϊνά τοιχώματα, πλήρως αναπνεόμενο πίσω φύλλο, υπεραπορροφητικός πυρήνας και σύστημα top-dry που διασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση και στεγνή επιφάνεια.

Παρόλα αυτά, όντας σε διαρκή βελτίωση χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ποιότητα, έχουμε βελτιώσει περαιτέρω τις πάνες Bambo Nature προσθέτοντας ένα ακόμα πιο απαλό, σαν ύφασμα πίσω και άνω φύλλο που δίνει την αίσθηση απαλού ρούχου στο δέρμα του παιδιού.

Αυτό είναι μία από τις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που ανακαλύπτουν οι γονείς όταν χρησιμοποιούν τις πάνες Bambo Nature στα παιδιά τους.

Η πάνα έχει επίσης διαμορφωθεί έτσι ώστε να εφαρμόζει άψογα στο σώμα του παιδιού, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροών και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εφαρμογή και βελτιωμένη άνεση και κινητικότητα για το παιδί.

Επιπλέον, οι πάνες εχουν πάρει το παρατσούκλι “όχι πια εξανθήματα” επειδή είναι κατάλληλες ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα και έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί ως προϊόντα επίλυσης προβλημάτων για παιδιά που έχουν διαρροές με την τωρινή τους μάρκα πανών κατά την διάρκεια της νύχτας.

Μην βασίζεστε μόνο στα λόγια μας, διαβάστε κάποιες από τις κριτικές των χρηστών μας!


Γιατί δεν έχω ακούσει για την Bambo Nature στο παρελθόν;

Τα προϊόντα Bambo Nature είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω διαδικτύου σε μια ποικιλία ιστοσελίδων. Παρόλο που τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην Σκανδιναβία, είμαστε ακόμα σχετικά άγνωστοι σε κάποια μέρη του κόσμου.

Παρόλα αυτά, η εξαιρετική φήμη της Bambo Nature δείχνει ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει με όλο και περισσότερους ανθρώπους να δοκιμάζουν τις πάνες και τα μωρομάντηλα, και σύντομα δεν θα είμαστε πια “το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Σκανδιναβίας”!


Τι είναι η πιστοποίηση Nordic Swan Eco-Label;

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε γονέα είναι να σιγουρευτεί ότι το μωρό του είναι ασφαλές, προστατευμένο και άνετο. Αυτό συνεπάγεται επίσης την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του από κρυφά σκληρά συστατικά που βρίσκονται σε ορισμένα βρεφικά προϊόντα.

Τα περισσότερα προϊόντα ισχυρίζονται ότι είναι “τα Καλύτερα” για το μωρό σας, αλλά πώς μπορείτε να το γνωρίζετε πραγματικά αυτό; Η πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε.

Το Nordic Swan Eco-label δημιουργήθηκε το 1989 με σκοπό να παρέχει ένα σύστημα περιβαλλοντικής σήμανσης το οποίο σας ενημερώνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί αυτήν την σήμανση πρέπει να είναι εστιασμένη στο περιβάλλον και να πληρεί αυστηρά κριτήρια.

Το Nordic Swan Eco-label είναι η εγγύηση σας ότι τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με φροντίδα και ενδιαφέρον για το περιβάλλον, αποδεικνύοντας ότι το προϊόν δεν έχει συστατικά όπως αρώματα, λοσιόν, φλογοεπιβραδυντικά, PVC ή άλλα συστατικά, για παράδειγμα, parabens τα οποία μπορεί να είναι βλαβερά για το δέρμα.

Οι πάνες, τα βρακάκια εκμάθησης και τα μωρομάντηλα Bambo Nature έχουν όλα λάβει την πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label, καθώς επίσης είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα είναι η απόδειξη για την δέσμευση μας να παρέχουμε στους γονείς τρυφερά προϊόντα με το επιπρόσθετο όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι συμβάλλετε και εσείς στην διαφύλαξη του πλανήτη για το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών τους.

Οι πάνες Bambo Nature είναι τώρα περισσότερο απαλές, λεπτές και άνετες από ποτέ άλλοτε, χωρίς όμως να γίνονται συμβιβασμοί στην υψηλή απόδοση.


Τι είναι το Forest Stewardship Council (FSC);

Το FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών παγκοσμίως. Τα προϊόντα με πιστοποίηση FSC™ είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες από καλά διαχειριζόμενα δάση και υπεύθυνες πηγές. Η ανιχνευσιμότητα και η ακεραιότητα της ετικέτας διατηρούνται με αυστηρά μέτρα ελέγχου και επιλέγοντας προϊόντα πιστοποιημένα με FSC, βοηθάτε να φροντίσετε τα δάση και τους ανθρώπους και την άγρια φύση που τα ονομάζουν σπίτι. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.fsc.org.

Όλες οι πάνες Bambo Nature περιέχουν χαρτοπολτό ο οποίος προέρχεται από δάση τα οποία είναι πιστοποιημένα από το FSC και όπου περισσότερα δέντρα φυτεύονται από αυτά που κόβονται, ακόμα ένα μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος που βοηθάτε να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τις πάνες Bambo Nature.

Η Abena A / S είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα του FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και η OPEN CARE IKE είναι διανομέας των προϊόντων της Abena με πιστοποίηση FSC™. Δείτε περισσότερα στο www.abena.com