Η Bambo Nature παρουσιάζει τη νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία πανών

Συσκευασία πάνας κατασκευασμένη από χαρτί υπεύθυνης προέλευσης. Ακούγεται ωραίο έτσι; Αυτό νομίζουμε και εμείς. Οι βρεφικές πάνες της Bambo Nature ήταν οι πρώτες στον κόσμο που κέρδισαν το αναγνωρισμένο οικολογικό σήμα Nordic Swan πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Και τώρα με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τις φιλικές προς το περιβάλλον και το δέρμα πάνες μας, σε χάρτινες συσκευασίες με υπεύθυνη προέλευση, πιστοποιημένες από το FSC®.

Η Bambo Nature παρουσιάζει τη νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία πανών

Στο εργοστάσιο παραγωγής των Bambo Nature στη Δανία, ασχολούμαστε πλήρως με την κατασκευή της νέας χάρτινης συσκευασίας για πάνες από ανακυκλώσιμα υλικά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτήν την καινοτομία μαζί σας. Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από Σκανδιναβικό χαρτί πιστοποιημένο από το FSC® (Forest Stewardship Council) και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευασία μπορεί να ανακυκλωθεί με κανονικά οικιακά απορρίμματα χαρτιού, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολο για τους καταναλωτές μας να είναι βιώσιμοι.

«Θέλουμε να κάνουμε εύκολο και βολικό για τους γονείς να επιλέξουν μια πάνα που δεν είναι μόνο απολύτως ασφαλής για το μικρό τους, αλλά και κατασκευασμένη με φροντίδα για το περιβάλλον. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους που εισήγαγαν μια ανακυκλώσιμη συσκευασία πάνας – και γνωρίζουμε ότι θα γίνει τεράστια επιτυχία .»  – Arne Terp-Nielsen, Διευθυντής της ABENA Produktion.

Ασφαλή παιδική ηλικία και λαμπρό μέλλον

Το να είμαστε καινοτόμοι, να σκεφτόμαστε αντισυμβατικά και να επιδιώκουμε βιώσιμες λύσεις είναι βασικά στοιχεία του DNA της εταιρείας μας και θέλουμε να συμβάλουμε στη μείωση της κατανάλωσης πλαστικού στον κόσμο. Το μέλλον του περιβάλλοντος, που αφήνουμε πίσω για τα παιδιά μας, απασχολεί τους γονείς σε όλο τον κόσμο και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις για βιώσιμες λύσεις, παρέχοντας παράλληλα στους γονείς τα απόλυτα προϊόντα παιδικής φροντίδας. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται μάλλον φιλόδοξα, ξέρουμε, αλλά ευχόμαστε όλα τα παιδιά να έχουν μια ασφαλή παιδική ηλικία και ένα λαμπρό μέλλον.

Ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο αύριο

Εδώ στη Bambo Nature, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα καινοτόμο χάρτινη συσκευασία μας, η οποία είναι μια ακόμη απόδειξη του τρόπου με τον οποίο κάνουμε πράξη τα λεγόμενά μας σχετικά με τη βιωσιμότητα. Για περισσότερα από 40 χρόνια ειδικευόμαστε στις πάνες που δεν φροντίζουν μόνο την υγεία των παιδιών αλλά και για το περιβάλλον, και ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν πάντα να σχεδιάζουμε την πιο βιώσιμη πάνα για μωρά. Σε συνδυασμό με τις άλλες συσκευασίες μας για πάνες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την χρήση, αυτή η νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για συνεχείς καινοτομίες περιβαλλοντικών βελτιώσεων.

«Ως μέρος του DNA της εταιρείας μας, έχουμε μεγάλη συνείδηση ​​της ευθύνης μας για το περιβάλλον και για τις μελλοντικές γενιές. Η νέα μας συσκευασία από ανακυκλώσιμο χαρτί είναι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο αύριο».  – Arne Terp-Nielsen, Διευθυντής της ABENA Produktion.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι μας

Είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για τις υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά απορροφητικές πάνες μας. Οι πρώτες ύλες και τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά και ελέγχονται, οι πάνες μας συνιστώνται από τον οργανισμό Asthma Allergy Nordic και είναι πιστοποιημένες από αρκετούς επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης όπως το Nordic Swan Ecolabel, το EU Ecolabel και το FSC ® (Forest Stewardship Council). Είναι αλήθεια, είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε – αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο.

Με τη νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία στο εξωτερικό και τις φιλικές προς το περιβάλλον πάνες μας στο εσωτερικό, κάνουμε ακόμη περισσότερα βήματα προς ένα πιο βιώσιμο αύριο και θέλουμε να έρθετε μαζί μας στο ταξίδι μαςΕπιλέγοντας αυτή τη χάρτινη συσκευασία, συμβάλλετε ενεργά στη βελτιστοποίηση της χρήσης των φυσικών πόρων και αυτό είναι καλό για όλους. Για εσάς, για το παιδί σας και για το μέλλον του πλανήτη μας.

Διαβάστε περισσότερα για τη Bambo και τη βιωσιμότητα ή την υπεύθυνη παραγωγή των πανών μας.

Οι χάρτινες συσκευασίες μας

Το FSC ® (Forest Stewardship Council) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών παγκοσμίως. Τα προϊόντα με πιστοποίηση FSC® κατασκευάζονται από πρώτες ύλες από καλά διαχειριζόμενα δάση και υπεύθυνες πηγές. Η ιχνηλασιμότητα και η ακεραιότητα της ετικέτας διατηρούνται μέσω αυστηρών μέτρων ελέγχου και επιλέγοντας προϊόντα με πιστοποίηση FSC® , βοηθάτε στη φροντίδα των δασών και των ανθρώπων και της άγριας ζωής που τα αποκαλούν σπίτι. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fsc.org.