• bambo-nature-about-us

Σχετικά με μας bamboanature.com.gr

Σχετικά με μας

Η σειρά Bambo Nature σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Σκαδιναβία από την Abena Group, έναν μεγάλο διεθνή έμπορο στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και έναν από τους παλαιότερους κατασκευαστές πάνας στον κόσμο.

Η Abena, η όποια ιδρύθηκε το 1953, έχει την έδρα και τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Δανία στην βόρεια Ευρώπη , απασχολεί πάνω από 1500 ανθρώπους σε όλον το κόσμο και διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 80 χώρες.

Εκτός από τις παιδικές πάνες Bambo Nature, η Abena αναπτύσσει, προμηθεύεται και διανέμει μια ευρεία γκάμα από λύσεις ακράτειας και υγειονομικής περίθαλψης σε όλον το κόσμο.

Ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης μας στην υγεία και την άνεση των χρηστών μας καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, οι πάνες μας έχουν διαρκώς αναγνωριστεί ως τα πιο αποδοτικά προϊόντα στην αγορά σε πολλές διεθνείς έρευνες.

H Abena ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία στον κόσμο που απέκτησε την πιστοποίηση Nordic Ecolabel – μια από τις πιο αυστηρές διαπιστεύσεις από έναν ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε στην διατήρηση του περιβάλλοντος. Συνεπώς, ο κατασκευαστής και οι προμηθευτές πρώτων υλών δουλεύουν σε στενή συνεργασία για να διασφαλίσουν ότι η κάθε πάνα δεν είναι μόνο πλήρως ασφαλής για το παιδί αλλά και για το οικοσύστημα επίσης.

Η Abena, ο κατασκευαστής πίσω από την σειρά Bamba Nature, ανακυκλώνει το 95% όλων των αποβλήτων από την παραγωγή των παιδικών πανών στην Δανία. Τα απόβλητα αποτελούνται από, παραδείγματος χάρη, περιτύλιγμα αλουμινόχαρτου από τις πρώτες ύλες και πλεονάζοντα υφάσματα.

Τα απόβλητα της Abena συγκεντρώνονται και πωλούνται σε εταιρείες ανακύκλωσης όπου επεξεργάζονται σε ένα βιομιμητικό κύκλο ζωής (“από λίκνο σε λίκνο”) που τα μετατρέπει σε καινούριες πρώτες ύλες.

Αυτό μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα απόβλητα με έναν τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον που βοηθάει στην μείωση της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων.

Για να διασφαλίσει ότι οι πρακτικές ακολουθούνται πάντα, η Abena έχει προσφερθεί εθελοντικά να υποβληθεί σε αυστηρούς και εντατικούς περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς ελέγχους των προϊόντων και των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Η αξιολόγηση γίνεται σε όλα τα στάδια από την συλλογή της πρώτης ύλης μέχρι την παραγωγή, την κατανάλωση και την απόρριψη.

Αυτή η διαδικασία εγγυάται ότι όλοι οι συμβαλλόμενοι στην αλυσίδα εφοδιασμού έχουν εξεταστεί ανεξάρτητα και συμμορφώνονται επιτυχώς με τα αυστηρά κριτήρια έγκρισης σχετικά με την υγεία και το περιβάλλον.

Η Abena ακολουθεί μια γενική πολιτική Συνολικής Διαχείρισης Ποιότητας που συμπεριλαμβάνει πιστοποιήσεις ISO, πιστοποίηση OSHAS 18001, πιστοποίηση SA8000 CSR και είναι μέλος του Παγκοσμίου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε μια υψηλά προηγμένη μηχανή που διασφαλίζει ελάχιστη συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Όλες οι πάνες μας είναι απαλλαγμένες από επιπρόσθετα οπτικά λευκαντικά, λοσιόν περιποίησης δέρματος, αρώματα, αιθέρια έλαια και προϊόντα εξουδετέρωσης οσμών.

Σχεδόν όλα τα απόβλητα ανακυκλώνονται συμπεριλαμβανομένης της σκόνης από τις εγκαταστάσεις.

  • ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Ο χαρτοπολτός που χρησιμοποιείται στην παραγωγή προέρχεται από βιώσιμα δάση, όπου φυτεύονται περισσότερα δέντρα από αυτά που κόβονται.

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν επιπρόσθετες ουσίες ή χημικά τα οποία είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία ή το περιβάλλον.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα ότι είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε αλλεργιογόνα κατά την διάρκεια της παραγωγής.

  • ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ

Η συσκευασία μας παράγεται από ποιοτικά υλικά και έχει το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα άνθρακα. Η σακούλα είναι ανακυκλώσιμη.

Οι συμβεβλημένοι διανομής μας έχουν δεσμευθεί να διασφαλίσουν την βέλτιστη διαχείριση εφοδιαστικής με σκοπό να μειώσoυν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από την εμπορευματική μεταφορά.