Πιστοποιήσεις Nordic Swan Eco-Label FSC Asthma Allergy Denmark Δερματολογικά Ελεγμένα Eco Cert

Nordic Swan Eco-Label

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε γονέα είναι να σιγουρευτεί ότι το μωρό του είναι ασφαλές, προστατευμένο και άνετο. Αυτό συνεπάγεται επίσης την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του από κρυφά σκληρά συστατικά που βρίσκονται σε ορισμένα βρεφικά προϊόντα.

Τα περισσότερα προϊόντα ισχυρίζονται ότι είναι “τα Καλύτερα” για το μωρό σας, αλλά πώς μπορείτε να το γνωρίζετε πραγματικά αυτό; Η πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε.

Το Nordic Swan Eco-label δημιουργήθηκε το 1989 με σκοπό να παρέχει ένα σύστημα περιβαλλοντικής σήμανσης το οποίο σας ενημερώνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί αυτήν την σήμανση πρέπει να είναι εστιασμένη στο περιβάλλον και να πληρεί αυστηρά κριτήρια.

Το Nordic Swan Eco-label είναι η εγγύηση σας ότι τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με φροντίδα και ενδιαφέρον για το περιβάλλον, αποδεικνύοντας ότι το προϊόν δεν έχει συστατικά όπως αρώματα, λοσιόν, φλογοεπιβραδυντικά, PVC ή άλλα συστατικά, για παράδειγμα, parabens τα οποία μπορεί να είναι βλαβερά για το δέρμα.

Οι πάνες, τα βρακάκια εκμάθησης και τα μωρομάντηλα Bambo Nature έχουν όλα λάβει την πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label, καθώς επίσης είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα είναι η απόδειξη για την δέσμευση μας να παρέχουμε στους γονείς τρυφερά προϊόντα με το επιπρόσθετο όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι συμβάλλετε και εσείς στην διαφύλαξη του πλανήτη για το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών τους.

Οι πάνες Bambo Nature είναι τώρα περισσότερο απαλές, λεπτές και άνετες από ποτέ άλλοτε, χωρίς όμως να γίνονται συμβιβασμοί στην υψηλή απόδοση.

Forest Stewardship Council (FSC)

Το FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών παγκοσμίως. Τα προϊόντα με πιστοποίηση FSC™ είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες από καλά διαχειριζόμενα δάση και υπεύθυνες πηγές. Η ανιχνευσιμότητα και η ακεραιότητα της ετικέτας διατηρούνται με αυστηρά μέτρα ελέγχου και επιλέγοντας προϊόντα πιστοποιημένα με FSC, βοηθάτε να φροντίσετε τα δάση και τους ανθρώπους και την άγρια φύση που τους ονομάζουν σπίτι.
Όλες οι πάνες Bambo Nature περιέχουν χαρτοπολτό ο οποίος προέρχεται από δάση τα οποία είναι πιστοποιημένα από το FSC και όπου περισσότερα δέντρα φυτεύονται από αυτά που κόβονται, ακόμα ένα μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος που βοηθάτε να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τις πάνες Bambo Nature.

Asthma-Allergy Denmark

Το σήμα Asthma-Allergy Denmark από το Ίδρυμα Αλλεργίας της Δανίας, είναι η εγγύησή σας  ότι το προϊόν είναι λιγότερο πιθανόν να προκαλέσει ερεθισμό  του δέρματος έκζεμα ή αλλεργία.

Τα προϊόντα με το σήμα Asthma-Allergy δεν περιέχουν  αρώματα, χρωστικές, ή parabens. Επιπλέον, οι πρώτες ύλες και τα συστατικά αξιολογούνται αξιολογούνται από έμπειρους τοξικολόγους, πριν λάβουν την σήμανση Asthma-Allergy.

Δερματολογικά ελεγμένα

Η Abena διαθέτει τα προϊόντα της για δερματολογικούς ελέγχους  σε ανεξάρτητα ινστιτούτα της Γερμανίας, όπως το ProDERM(Institute for Applied Dermatological Research) και το ATC GmBH (Applied Tox Consult), τα οποία πιστοποιούν ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους κανονισμούς.

Eco Cert

Η πιστοποίηση ECOCERT είναι  ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών που εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα πληρούν υψηλά περιβαλλοντικά φιλικά πρότυπα, τα οποία διέπουν τα συστατικά μέχρι τη συσκευασία τους. Μόνο προϊόντα με περιεκτικότητα συστατικών φυσικής προέλευσης τουλάχιστον το 95%  σε σχέση με το βάρος τους, είναι επιλέξιμα για πιστοποίηση.