Σχετικά με τις πιστοποιήσεις και τα οικολογικά σήματα της Bambo Nature

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αυστηρούς οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον πάνες και προϊόντα περιποίησης δέρματος Bambo Nature. Μάθετε περισσότερα για τα οικολογικά σήματα και τα διαπιστευτήρια που έχουν κερδίσει τα προϊόντα μας και τι σημαίνει για εσάς και την οικογένειά σας.

Nordic Swan Eco-Label-προώθηση της βιωσιμότητας σε κάθε βήμα

Με το στόχο της δημιουργίας μιας βιώσιμης κοινωνίας μέσω του βιώσιμου καταναλωτισμού, το Nordic Swan Ecolabel αξιολογεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους – από την επιλογή πρώτων υλών έως τη διαδικασία παραγωγής, μέχρι τη διάθεση του προϊόντος.

Asthma Allergy Nordic- η διάσημη μπλε ετικέτα που τιμά την ευαισθητοποίηση για τις αλλεργίες

Το Asthma Allergy Nordic προσφέρει πιστοποίηση σε προϊόντα που ενέχουν τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο πρόκλησης αλλεργίας, εκζέματος ή ερεθισμού του δέρματος στο χρήστη. Ο κύριος στόχος είναι να διευκολυνθεί σε άτομα με αλλεργίες, αλλεργίες επαφής, άσθμα ή άλλη αναπνευστική δυσχέρεια να βρουν προϊόντα που κάνουν την καθημερινή ζωή καλύτερη.

FSC®– Forest Stewardship Council- επιβράβευση της υπεύθυνης χρήσης δασικών προϊόντων

Το FSC® (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών παγκοσμίως. Τα προϊόντα με πιστοποίηση FSC® είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες από καλά διαχειριζόμενα δάση και υπεύθυνες πηγές. Η ανιχνευσιμότητα και η ακεραιότητα της ετικέτας διατηρούνται με αυστηρά μέτρα ελέγχου και επιλέγοντας προϊόντα πιστοποιημένα με FSC, βοηθάτε να φροντίσετε τα δάση και τους ανθρώπους και την άγρια φύση που τα ονομάζουν σπίτι. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.fsc.org.

Η Abena A / S είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα του FSC® (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και η OPEN CARE IKE είναι διανομέας των προϊόντων της Abena με πιστοποίηση FSC®. Δείτε περισσότερα στο www.abena.com

Ecocert COSMOS-το σήμα των φιλικών προς το περιβάλλον καλλυντικών

Η πιστοποίηση ECOCERT είναι  ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα πληρούν υψηλά υψηλά πρότυπα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία διέπουν τα συστατικά μέχρι τη συσκευασία τους. Μόνο προϊόντα με περιεκτικότητα συστατικών φυσικής προέλευσης τουλάχιστον το 95%  (κατά βάρος), είναι επιλέξιμα για πιστοποίηση.

Δερματολογικά ελεγμένα- η σήμανση για προϊόντα που είναι απαλά στο δέρμα

Το σύμβολο Δερματολογικά Δοκιμασμένο εγγυάται ότι ένα προϊόν έχει δοκιμαστεί για πιθανές δερματικές αντιδράσεις από ανεξάρτητο εργαστήριο τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και άτομα με ευαίσθητο δέρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας.

EU Ecolabel

Το οικολογικό σήμα της ΕΕ, επίσης γνωστό ως EU Flower, είναι η επίσημη περιβαλλοντική ετικέτα στην Ευρώπη. Τα προϊόντα με το οικολογικό σήμα της ΕΕ πληρούν αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις όσον αφορά την πρώτη ύλη, την παραγωγή, τη χρήση, την τεκμηρίωση και την ασφάλεια.

I’m Green

Το πολυαιθυλένιο I’m Green™ είναι ένα πλαστικό που παράγεται από  ζαχαροκάλαμο, μια βιώσιμη πρώτη ύλη, ενώ το παραδοσιακό πολυαιθυλένιο χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από ορυκτά όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Το πολυαιθυλένιο  I’m Green™  κατά την παραγωγή του αιχμαλωτίζει και δεσμεύει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, και έτσι βοηθά στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

ISO14001

Το ISO14001 πιστοποιεί ότι ο κατασκευαστής των πανών Bambo Nature, η ABENA Production A / S, διαθέτει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Το πρότυπο παρέχει ένα πλαίσιο για τις εταιρείες να ελαχιστοποιήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Η πιστοποίηση επιτυγχάνεται από εταιρείες που επιλέγουν να δουν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις «στα μάτια» και εργάζονται ενεργά για τις βελτιώσουν.

ISO50001

Ο κατασκευαστής των πανών Bambo Nature,  ABENA Production A / S, είναι πιστοποιημένος κατά ISO50001. Η πιστοποίηση αποτελεί απόδειξη του συστήματος διαχείρισης ενέργειας μέσω του οποίου εργαζόμαστε ενεργά για τη μείωση της συνολικής  χρήσης ενέργειας. Εκτός από την εργασία σε έργα συνεχούς βελτιστοποίησης ενέργειας, παρακολουθούμε επίσης τη χρήση και την αποδοτικότητα της ενέργειας και θέτουμε ετήσιους στόχους για την ενεργειακή μας απόδοση.

SA8000

Η πιστοποίηση SA8000 αποτελεί σοβαρή απόδειξη για το έργο μιας εταιρείας με κοινωνική ευθύνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τοποθεσία παραγωγής των πάνες Bambo Nature είναι πιστοποιημένη με SA8000. Η ανάληψη ευθύνης για την υγεία, τα δικαιώματα, τις συνθήκες εργασίας και την ασφάλεια των εργαζομένων σε όλη την αλυσίδα αξίας μας είναι ένα σημαντικό μέρος της εργασίας μας με βιωσιμότητα.