Σχετικά με τις πιστοποιήσεις και τα οικολογικά σήματα της Bambo Nature

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αυστηρούς οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον πάνες και προϊόντα περιποίησης δέρματος Bambo Nature. Μάθετε περισσότερα για τα οικολογικά σήματα και τα διαπιστευτήρια που έχουν κερδίσει τα προϊόντα μας και τι σημαίνει για εσάς και την οικογένειά σας.

Nordic Swan Eco-Label-προώθηση της αειφορίας σε κάθε βήμα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε γονέα είναι να σιγουρευτεί ότι το μωρό του είναι ασφαλές, προστατευμένο και άνετο. Αυτό συνεπάγεται επίσης την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του από κρυφά σκληρά συστατικά που βρίσκονται σε ορισμένα βρεφικά προϊόντα.

Τα περισσότερα προϊόντα ισχυρίζονται ότι είναι “τα Καλύτερα” για το μωρό σας, αλλά πώς μπορείτε να το γνωρίζετε πραγματικά αυτό; Η πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε.

Το Nordic Swan Eco-label δημιουργήθηκε το 1989 με σκοπό να παρέχει ένα σύστημα περιβαλλοντικής σήμανσης το οποίο σας ενημερώνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί αυτήν την σήμανση πρέπει να είναι εστιασμένη στο περιβάλλον και να πληρεί αυστηρά κριτήρια.

Το Nordic Swan Eco-label είναι η εγγύηση σας ότι τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με φροντίδα και ενδιαφέρον για το περιβάλλον, αποδεικνύοντας ότι το προϊόν δεν έχει συστατικά όπως αρώματα, λοσιόν, φλογοεπιβραδυντικά, PVC ή άλλα συστατικά, για παράδειγμα, parabens τα οποία μπορεί να είναι βλαβερά για το δέρμα.

Οι πάνες, τα βρακάκια εκμάθησης και τα μωρομάντηλα Bambo Nature έχουν όλα λάβει την πιστοποίηση Nordic Swan Eco-label, καθώς επίσης είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα είναι η απόδειξη για την δέσμευση μας να παρέχουμε στους γονείς τρυφερά προϊόντα με το επιπρόσθετο όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι συμβάλλετε και εσείς στην διαφύλαξη του πλανήτη για το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών τους.

Οι πάνες Bambo Nature είναι τώρα περισσότερο απαλές, λεπτές και άνετες από ποτέ άλλοτε, χωρίς όμως να γίνονται συμβιβασμοί στην υψηλή απόδοση.

Asthma Allergy Nordic- η διάσημη μπλε ετικέτα που τιμά την ευαισθητοποίηση για τις αλλεργίες

Το Asthma Allergy Nordic προσφέρει πιστοποίηση σε προϊόντα που ενέχουν τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο πρόκλησης αλλεργίας, εκζέματος ή ερεθισμού του δέρματος στο χρήστη. Ο κύριος στόχος είναι να διευκολυνθεί σε άτομα με αλλεργίες, αλλεργίες επαφής, άσθμα ή άλλη αναπνευστική δυσχέρεια να βρουν προϊόντα που κάνουν την καθημερινή ζωή καλύτερη.

FSC™- Forest Stewardship Council- επιβράβευση της υπεύθυνης χρήσης δασικών προϊόντων

Το FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών παγκοσμίως. Τα προϊόντα με πιστοποίηση FSC™ είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες από καλά διαχειριζόμενα δάση και υπεύθυνες πηγές. Η ανιχνευσιμότητα και η ακεραιότητα της ετικέτας διατηρούνται με αυστηρά μέτρα ελέγχου και επιλέγοντας προϊόντα πιστοποιημένα με FSC, βοηθάτε να φροντίσετε τα δάση και τους ανθρώπους και την άγρια φύση που τα ονομάζουν σπίτι. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.fsc.org.

Η Abena A / S είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα του FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και η OPEN CARE IKE είναι διανομέας των προϊόντων της Abena με πιστοποίηση FSC™. Δείτε περισσότερα στο www.abena.com

Ecocert COSMOS-το σήμα των φιλικών προς το περιβάλλον καλλυντικών

Η πιστοποίηση ECOCERT είναι  ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα πληρούν υψηλά υψηλά πρότυπα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία διέπουν τα συστατικά μέχρι τη συσκευασία τους. Μόνο προϊόντα με περιεκτικότητα συστατικών φυσικής προέλευσης τουλάχιστον το 95%  (κατά βάρος), είναι επιλέξιμα για πιστοποίηση.

Δερματολογικά ελεγμένα- η σήμανση για προϊόντα που είναι απαλά στο δέρμα

Το σύμβολο Δερματολογικά Δοκιμασμένο εγγυάται ότι ένα προϊόν έχει δοκιμαστεί για πιθανές δερματικές αντιδράσεις από ανεξάρτητο εργαστήριο τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και άτομα με ευαίσθητο δέρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας.

EU Ecolabel

Το οικολογικό σήμα της ΕΕ, επίσης γνωστό ως EU Flower, είναι η επίσημη περιβαλλοντική ετικέτα στην Ευρώπη. Τα προϊόντα με το οικολογικό σήμα της ΕΕ πληρούν αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις όσον αφορά την πρώτη ύλη, την παραγωγή, τη χρήση, την τεκμηρίωση και την ασφάλεια.

I’m Green

Το πολυαιθυλένιο I’m Green™ είναι ένα πλαστικό που παράγεται από  ζαχαροκάλαμο, μια βιώσιμη πρώτη ύλη, ενώ το παραδοσιακό πολυαιθυλένιο χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από ορυκτά όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Το πολυαιθυλένιο  I’m Green™  κατά την παραγωγή του αιχμαλωτίζει και δεσμεύει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, και έτσι βοηθά στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.